Dwarsfluit

De dwarsfluit is een geweldig instrument met veel mogelijkheden, zoals het spelen in diverse ensembles, symfonie en harmonie orkesten. Er is voor de dwarsfluit veel muziek geschreven in alle stijlen, o.a. klassiek, musical, pop, jazz. Duetten, trio’s ensembles en natuurlijk solo, met piano of CD.

Dwarsfluit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Het instrument heeft een prachtig heldere klank. Het neemt niet veel plaats in en is makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Bovendien wordt het bespelen van de dwarsfluit niet als heel moeilijk ervaren en kan men al gauw een deuntje meespelen. Ook voor volwassenen is de dwarsfluit dus een zeer laagdrempelig instrument om te leren bespelen.

Vanaf 6 jaar kun je al op dwarsfluitles. De jongste leerling begint op de minidwarsfluit, dat is een dwarsfluit met een kromme kop. Je kunt de dwarsfluit al vanaf € 400,- à € 500,- aanschaffen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het tarief voor een lesseizoen van 39 lesweken. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan betaal je alleen voor de resterende lesweken.

Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.