Dwarsfluit

De dwarsfluit is een geweldig instrument met veel mogelijkheden, zoals het spelen in diverse ensembles, symfonie en harmonie orkesten. Er is voor de dwarsfluit veel muziek geschreven in alle stijlen, o.a. klassiek, musical, pop, jazz. Duetten, trio’s ensembles en natuurlijk solo, met piano of CD.

Dwarsfluit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Het instrument heeft een prachtig heldere klank. Het neemt niet veel plaats in en is makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Bovendien wordt het bespelen van de dwarsfluit niet als heel moeilijk ervaren en kan men al gauw een deuntje meespelen. Ook voor volwassenen is de dwarsfluit dus een zeer laagdrempelig instrument om te leren bespelen.

Vanaf 6 jaar kun je al op dwarsfluitles. De jongste leerling begint op de minidwarsfluit, dat is een dwarsfluit met een kromme kop. Je kunt de dwarsfluit al vanaf € 400,- à € 500,- aanschaffen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het tarief voor een volledig lesseizoen. Als je je tijdens het lesseizoen inschrijft, berekenen we het tarief aangepast aan de resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht