Lesvormen

Voor alle muzieklessen geldt dat je de lesdag en -tijd afspreekt met je docent.

Privéles wekelijks
Je krijgt wekelijks muziekles op een vaste dag en tijd in de week.

Als je wekelijks muziekles hebt, heb je een vast moment om te oefenen en te leren. Dit helpt je om steeds beter te worden. Je docent kan je steeds iets nieuws leren en je vertellen wat je goed doet en waar je nog aan moet werken. Door regelmatig te oefenen groei je in vaardigheden en vertrouwen.

Privéles tweewekelijks
Je krijgt om de week muziekles op een vaste dag en tijd in de week.

Wanneer je al geen beginner meer bent dan kun je overwegen om tweewekelijks les te nemen. Bijvoorbeeld als je het heel druk hebt met school of werk. Of misschien wil je de ene week gitaarles en de andere week zangles (ieder op een eigen lesdag en -tijd).

Duolessen wekelijks
Je krijgt samen met een andere leerling les op een vaste lesdag en lestijd in de week.

Het voordeel van duolessen is dat je meteen samen muziek maakt. Ook is een duoles iets goedkoper dan privéles. Het nadeel is dat het soms lastig is om een duo te maken met een leerling met hetzelfde startniveau en leeftijd (kind/volwassene). Je kunt je dus het beste samen met iemand anders aanmelden voor deze lessen.

Strippenkaart 5 of 10 lessen
Bij deze lesvorm heb je geen wekelijks les maar je koopt 5 of 10 individuele lessen van 24 minuten die je binnen een lesseizoen besteedt. Je spreekt de lessen af in overleg met de docent op een moment dat jou goed uit komt.

Een 5 of 10 strippenkaart is ideaal wanneer flexibel muziek wilt. Of misschien wil je wel net een paar opfrislessen nemen zonder verplichtingen.

3 Proeflessen
Je krijgt 3 proeflessen van 24 minuten op het instrument van je keuze. Proeflessen geven je de kans om te ontdekken of muziekles iets voor jou is. Je kunt ervaren of je enthousiast wordt van het bespelen van een instrument of het zingen.

Wil je doorgaan met muziekles na de proeflessen? Schrijf je dan in voor (twee)wekelijks les via het online inschrijfformulier.

Wanneer een muziekinstrument een wachtlijst heeft, kan het voorkomen dat je de lessen niet direct kan volgen. Wij  laten dat uiteraard zo snel mogelijk aan je weten.