Welkom bij

Muziekschool Boedijn

LEREN SPELEN

#instrument #zingen #samen

Boedijn is dé expert op het gebied van vocaal en instrumentaal onderwijs. Wij hebben namelijk professionele en vooral betrokken docenten. Docenten die ook weten hoe zij gebruik moeten maken van alle extra voordelen van het les krijgen op een muziekschool. Want wij geloven in de meerwaarde van samenwerken, samenspelen en uitwisselen. Hierdoor zijn onze mogelijkheden tot ontwikkeling onbeperkt. Iedereen, van pure liefhebber tot gedreven talent, kan bij ons zijn persoonlijke muzikale weg aflopen. 

LESVORMEN

#privé #duo #groepslessen

Voor alle lessen geldt dat er de keuze is tussen wekelijks les (of om de 14 dagen) of een strippenkaart. In het laatste geval kun je een aantal lessen kopen die je binnen dat seizoen moet opmaken. De muziekschool is een school in beweging. Dat geldt ook voor onze lesvormen. In het komende seizoen zullen wij gaan experimenteren met nieuwe lesvormen. Wij hopen daarmee niet alleen flexibeler te worden in ons aanbod maar ook onze kwaliteit van lesgeven te verhogen.

MUZIEK ONTDEKKEN

#babies #peuter #kleuters

Iedereen weet dat het ontwikkelen van muzikale vaardigheden een grote rol speelt bij de geestelijke en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Je kunt dus niet vroeg genoeg in aanraking komen met muziek. Boedijn helpt je daarbij en biedt verschillende cursussen voor jonge kinderen en hun ouders.

Pop & Jazz

#pop # jazz #electronisch #band #improvisatie

Ben jij gek op popmuziek, jazz of elektronische muziek? Wil je ervaren hoe het is om in een band te spelen? Dan is de pop&jazz-afdeling van Boedijn dé plek voor jou. Een team van professionele docenten staat klaar om jou vooruit te helpen. De afdeling organiseert elk jaar allerlei gave projecten zoals optredens in Manifesto, de Hoornse Stadsfeesten en schouwburg Het Park. En dat voor alle leeftijden, zowel voor basisschoolkids, jongeren en volwassenen. Er wordt een traject voor je samengesteld dat bij je past. Op het podium of juist niet. Noten lezen of liever niet. Er zijn heel veel manieren om je te ontwikkelen.

Samenspel en optredens

Met Muziekschool Boedijn

Samenspelen is onderdeel van de missie van Boedijn. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om samen muziek te maken. En we weten hoe gaaf het kan zijn om op te treden. Maar wij weten ook dat dit niet vanzelf gaat. Dat het belangrijk is dat je hierin goed wordt begeleid. Daarom hebben wij vaste ensembles die wekelijks repeteren onder leiding van betrokken dirigenten. Daarnaast hebben wij gedurende het jaar, een aantal projecten die je de kans geven om in korte tijd iets te bereiken met een orkest of band.

Op zoek naar een vast ensemble? 

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie: