Zang Pop & Jazz

Op de afdeling zang Pop&Jazz valt een hoop te beleven. We hebben leerlingen in alle leeftijdscategorieën. De jongsten zijn acht, de oudsten de vijftig gepasseerd.

De twee zangcoaches hebben een afgeronde conservatoriumopleiding en zijn daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zangtechniek (EVTS, CVT, Lichtenberger Methode). Ze geven les in alle stijlen.
Je bepaalt samen met je docent welke songs je zingt.

Wil je het podium op, samenzingen met anderen? Binnen Boedijn zijn er allerlei mogelijkheden.

We hebben een vast podium op de Hoornse Stadsfeesten voor ons Join the Band project. We organiseren optredens in Theater t Pakhuis, Manifesto, Leescafe Live in de Hoornse Bibliotheek en nog veel meer. En elke maand kun je gratis zingen bij het Instantkoor, het koor zonder vaste leden.

Docenten Ciska en Charllotte zijn tevens ervaren songwriters, ze kunnen je begeleiden in het schrijven van je eigen songs. Dit kan op elk niveau, of je nou al ervaring hebt en/of verdieping wilt of juist de allereerste stappen in richting eigen muziek zet.

De opzegtermijn voor zangles pop & jazz is een maand.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het tarief voor een volledig lesseizoen. Als je je tijdens het lesseizoen inschrijft, berekenen we het tarief aangepast aan de resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht