Patrick Kamps

Wil jij leren spelen zoals jouw grote voorbeeld of houd je van zingen en wil je jezelf begeleiden op piano/toetsen? Misschien wil je groeien als muzikant, om alleen of in een band de show te stelen. Dat is mogelijk en is te leren bij mij in de lessen!

Ik zal mijzelf even voorstellen: Patrick Kamps, en ik ben pianist/toetsenist. Producer/mixer in de highwoodstudio. Tevens docent in Bergen en Hoorn.

Patrick Kamps – pianist/toetsenist/ sessiemusicus en docent.
Op vrij jonge leeftijd wist ik dat ik meer met muziek wilde doen, als kind zong ik bij diverse koren, later begeleidde ik als pianist . Op mijn 17dirigeerde ik. Het conservatorium was een logische vervolgstap. Verder heb ik veel ervaring opgedaan door het spelen in bands/projecten op diverse podia. Produceren en mixen in de studio is waar ik mij afgelopen jaren op heb gestort. Als docent probeer ik deze ervaring door te geven.

Samen muzikaal doorgroeien – leerling of docent; het is een fantastische muzikale reis. Het eindpunt bepaal jezelf.
Het leuke aan muziek maken – is de afwisseling, en interactie met je mede-musici en het publiek, geen dag is hetzelfde. Of je in de studio actief bent, als  sessiemuzikant, op een festival staat, of in de les zit met een toffe leerling. Het is fantastisch om samen muziek te maken, om samen muzikaal te groeien.

Piano/keyboard of in band spelen moet vooral leuk zijn, dat is wat ik als docent belangrijk vind.
In de lessen leer je door middel van (pop/lichte muziek/jazz/klassiek)
songs/begeleiden/improvisatie /en veel samenspel – op een leuke en intuïtieve manier piano/toetsen spelen. Eventueel kan je meedoen in diverse bands, zodat je jezelf ontwikkelt in spel- en vaardigheid.

Wat vindt je leuk om te spelen? Welke liedjes luister je? Wat is je doel?
In de les benader ik iedere leerling anders, we werken veel vanuit persoonlijke interesses. Uiteraard komt alles aan bod, en is alles mogelijk. Hierbij kijk ik naar jouw persoonlijke niveau.

Goed leren spelen en luisteren – gehoor
Het trainen van het gehoor, kennis en kunde zijn speerpunten in mijn lespraktijk. Bij mij in de les leer je goed spelen en luisteren naar muziek en met inzettingsvermogen, inzet en veel speelplezier steel jij binnen de kortste keren de show!!!

Achtergrond van Patrick:
Korte CV: Na mijn conservatorium studie, heb ik met diverse artiesten/projecten en bands mogen werken. Waaronder The Dillon Lewis Project. Met deze bezetting hebben wij diverse artiesten en projecten begeleid. Onder andere: Jaap Reesema (winnaar X-Factor) / Trijntje Oosterhuis / Berget Lewis / Shirma Rouse / Edsilia Rombley / Jenny Lena / Julya L’Oko/ Sarah Jane / Musiex (Talking Loud) / Mavis / Sanguita / Michelle Charlène, Esperanza, L’dia on Bass, Sim’Ran ,
Adlicious (X Factor) Dorona Alberti (Gare du Nord) Krystl 
Zo gospel choir. Verder heb ik mijn eigen studio www.highwoodstudio.nl

Meer informatie over Patrick: www.patrickkamps.nl 


 

0140

Piano pop & jazz

38

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Muziekschool Boedijn

Meer informatie