Zang klassiek

Muziek maken door je stem te gebruiken is heel populair. Het lijkt zo makkelijk, maar als je het goed wilt doen is begeleiding en training heel belangrijk!

Zang klassiek/musical Zingen is heerlijk om te doen! Je wordt er blij van, je voelt je levend. Je kunt je gevoel er in uiten. Zingen leren is voor iedereen mogelijk en voor iedere leeftijd. Je kunt jong starten, maar ook voor de ietsje ouderen: het is nooit te laat. Het mooiste is: iedereen heeft dit instrument al in huis, je bent het zelf. Je ontwikkelt je stem, je lichaamsbewustzijn, je taalgevoel, een besef van waar je nu eigenlijk over zingt. Je ontwikkelt jezelf. Het kan je aan het denken zetten over de kijk op het leven. De melodieën maken je bruisend, je plaatst ze in de harmonie van de akkoorden. Zingen harmoniseert. Ik geef les aan beginners en gevorderden.

In de zanglessen leer je in eerste instantie een goede basistechniek, waarmee je in allerlei stijlen terecht kunt. Je werkt aan zingen op adem, gebruik maken van de cadans van de muziek, de articulatie en resonans (een soort versterker van je stem). Dit maakt je stem open en stromend. Dit alles gaat hand in hand met expressie van de teksten en melodieën in de harmonie van de muziek. Je leert beter luisteren, je inleven en visualiseren.

Vaak vragen mensen zich af: Kan ik dit ook? Ja, jij kunt dit ook! Er is niets menselijker dan de stem, die we allemaal hebben. Je kunt het leren. Ieder op zijn niveau. Je begint gewoon op het punt waar je nu bent, het lied dat je nu aanspreekt, de taal en van daaruit ga je op ontdekkingsreis…

Docenten

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het tarief voor een volledig lesseizoen. Als je je tijdens het lesseizoen inschrijft, berekenen we het tarief aangepast aan de resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht