Save the date: 20 januari Open Dag bij Muziekschool Boedijn

Op zaterdag 20 januari ben je van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse Open Dag bij Muziekschool Boedijn! Van 13.30 tot 16.00 uur zwaaien we onze deuren open voor iedereen die benieuwd is naar wat onze muziekschool te bieden heeft.

De middag trapt af om 13.30 uur met een speciaal openingsconcert door onze docenten. Ze stellen niet alleen zichzelf voor, maar laten ook op een muzikale manier hun favoriete instrumenten horen.

Tussen 14.00 en 16.00 uur krijg je de kans om op je gemak ons hele gebouw te ontdekken en kennis te maken met ons diverse aanbod aan lessen, verschillende instrumenten en inspirerende docenten. Of je nu gefascineerd bent door de fluit, cello, gitaar, zang of iets anders – wij willen je laten ervaren hoe leuk het is om zelf een muziekinstrument te bespelen!

Heb je vragen over ons aanbod of wil je meer weten over de lesmogelijkheden? Onze medewerkers staan paraat om al je vragen te beantwoorden. En voor de jonge muziekliefhebbers hebben we een leuke muzikale speurtocht door de hele school. Een avontuurlijke manier om op ontdekking te gaan en spelenderwijs meer te leren over muziek.

Dus, noteer 20 januari in je agenda en kom gezellig langs op onze Open Dag. Ontdek de magie van muziek en wie weet vind jij wel jouw nieuwe passie! Tot dan!